Usein kysytyt kysymykset

Mitä Bluetooth® tarkoittaa?

Bluetooth on langaton teknologiastandardi, jonka avulla erilaiset elektroniset laitteet voivat olla yhteydessä toisiinsa lähietäisyydellä radioaaltojen avulla. Langattoman Bluetooth-teknologian monimuotoisuuden takia yhteensopivien laitteiden toimintaprofiilit eivät ole aina samat. Hondan Handsfree-puhelinjärjestelmä (HFT) toimii sellaisten Bluetooth-yhteensopivien puhelinten kanssa, joissa on hands-free-profiili. Standardin avulla monet erilaiset tuotteet voivat olla yhteydessä toisiinsa ilman käyttäjän toimenpiteitä.

Miten saan selville, toimiiko puhelimeni Hondan handsfree-järjestelmän kanssa?

Napsauta tätä, niin näet luettelon Bluetooth-puhelimista, jotka toimivat Hondan Handsfree-järjestelmän kanssa.

Miten saan puhelimeni toimimaan Hondan handsfree-järjestelmän kanssa?

Napsauta yhdistämisohjeiden linkkiä, niin saat ohjeita puhelimen käytöstä eli ”yhdistämisestä” ajoneuvon kanssa.

Miten puheluihin vastataan Hondan Handsfree-järjestelmässä?

Yhdistämisen jälkeen riittää, että puhelin on ajoneuvossa ja että puhelimen virta on kytkettynä. Puheluihin voidaan vastata koskematta puhelimeen.

  1. Paina ohjauspyörän ”Talk” (puhe) -painiketta ja vapauta se. Audiojärjestelmä siirtyy automaattisesti handsfree-tilaan. Puhu normaalisti.
  2. Paina ohjauspyörän ”Back” (takaisin) -painiketta, kun haluat lopettaa puhelun.

Miten puheluita soitetaan Hondan Handsfree-järjestelmässä?

Yhdistämisen jälkeen riittää, että puhelin on ajoneuvossa ja että puhelimen virta on kytkettynä. Puheluita voidaan soittaa koskematta puhelimeen.

  1. Paina ohjauspyörän ”Talk” (puhe) -painiketta ja vapauta se. Audiojärjestelmä siirtyy automaattisesti handsfree-tilaan.
  2. Sano ”call” (soita). Ajoneuvo kysyy, kenelle tai mihin numeroon soitetaan.
  3. Paina ohjauspyörän ”Talk” (puhe) -painiketta ja sano numero, johon soitetaan. Ajoneuvo vahvistaa numeron ja sanoo ”say CALL, DIAL, or CONTINUE to add numbers” (sano SOITA, VALITSE, tai JATKA, jos haluat antaa lisää numeroita).
  4. Paina ohjauspyörän ”Talk” (puhe) -painiketta ja vapauta se, ja sano ”call” (soita). Puhelin soittaa valittuun numeroon.
  5. Katkaise puhelu painamalla ”Back” (takaisin) -painiketta. Audiojärjestelmä palaa automaattisesti aikaisempaan tilaan.

Akku vaikuttaa tyhjentyvän nopeammin, kun käytän Bluetooth-ominaisuutta.

Akun suorituskyky riippuu monista tekijöistä, kuten valituista ja käytössä olevista ominaisuuksista ja asetuksista – myös siitä, käytetäänkö Bluetooth-ominaisuutta. Joidenkin puhelinten akku voi tyhjentyä nopeammin käytettäessä Bluetooth-ominaisuutta. Tämän vuoksi Bluetooth-toiminto kannattaa poistaa käytöstä, kun sitä ei tarvita.

Mikä on Bluetooth-ääni?

Bluetooth-ääni on kyky soittaa musiikkia langattomasti ajoneuvosi äänijärjestelmän kautta käyttäen Bluetooth-laitetta. Sinun täytyy yhdistää musiikkilaitteesi pariksi Bluetooth Honda Handsfree Telephone -järjestelmään, sitten voit soittaa musiikkiasi ajoneuvon äänijärjestelmän kautta.

Kuinka tiedän toimiiko laitteeni?

Laitteessa täytyy olla A2DP Bluetooth-profiili ja se täytyy olla merkittynä luetteloon ”hyväksyttynä” “Bluetooth-ääni”-ominaisuuden laiteyhteensopivien luettelossa.

Voinko käyttää nappeja keskikonsolissa (toista, tauko, eteenpäin ja ohita) ohjatakseni yhteensopivaa Bluetooth-äänilaitettani?

Laitteessa täytyy olla AVRCP Bluetooth-profiili ja se täytyy olla luetteloituna ”hyväksyttynä” “Bluetooth-ääni” -ominaisuudelle laiteyhteensopivassa luettelossa.

Mitä tapahtuu, jos musiikkilaitteessani ei ole tarpeellisia Bluetooth-profiileja? Voinko silti soittaa musiikkia ajoneuvon äänijärjestelmän kautta?

Jos sinulla on USB-liitin musiikkilaitettasi varten, voit liittää laitteesi käyttäen USB-asemaa.

Minkä laatuista äänenlaatua voin odottaa Bluetooth-ääniominaisuudelta?

Musiikin äänenlaatu vaihtelee laitteen, verkon ja musiikkitiedostojen mukaan.